切换到宽版
  • 11936阅读
  • 0回复

小学英语语法:定语从句 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线微寒苦
 


  英语语法让很多学生都头疼,因为复杂难懂的句式和词组有时难以记忆。下面为大家整理了小学升初中英语语法经典练习题,供同学们练习。更多内容请关注北京新东方的小学英语课程~
  经典练习题:定语从句
  1. They are talking about things and persons ___ they knew when they were young.
  A. that B. which C. who D. whom
  2. This is the man ___ last night.
  A. whom I saw him B. whom I saw
  C. which I saw D. who I saw him
  3. The seventeenth century was one ___ many advances were made in science.
  A. that B. which C. where D. when
  4. We travelled together as far as Chicago, ___ we parted.
  A. when B. which C. why D. where
  5. The reason ___ I’m writing is to tell you about a party on Saturday.
  A. because B. why C. for D. as
  6. Author Edith Wharton thoroughly understood the society ___.
  A. she had grown up in it B. which had she grown up in
  C. she had grown up D. in which she had grown up
  7. This is one of the best books ___.
  A. that have ever been written B. that has ever been written
  C. that has written D. that have written
  8. The first time ___ I saw Premier Zhou was in 1958.
  A. when B. where C. which D. that
  9. Which of the two cows ___ you keep produces more milk?
  A. that B. which C. whom D. what
  10. He met my brother, from ___ he got the news of my marriage.
  A. who B. whom C. which D. whose
  参 考 答 案:
  1. A 2. B 3. D 4. D 5. B
  6. D 7. A 8. D 9. A 10. B
快速回复
限80 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传
 
上一个 下一个